dissabte, 17 de maig del 2014

3 Formes de decorar una habitació!

Hola, Cotlers!

Moltes vegades observem la nostra habitació i pensem: "Necessito redecorar-la, que vell que està tot!".
En aquest "article" us proposaré algunes maneres de fer-ho, i sense gastar diners!


1. Les estanteries (també pot servir com a armari):
- Si sou tant lectors com jo, segur que no us queda lloc a les estanteries per als llibres! Així que aquí ve una idea: 
Podríeu agafar les caixes de sabates que vulgueu, els hi traieu la tapa i, començant pel terra, les aneu col·locant una al costat de l'altre i posant-les una a sobre de l'altre també, de manera que us quedi així:

 (o semblant).

Després les podeu pintar i quan s'assequin ja es pot començar a guardar el que vulgueu. És una bona manera d'aprofitar l'espai, tot plegat.

2. La paret:
- Hi ha moltes maneres de redecorar una paret. Si veieu que està molt "sosa", només cal que tingueu un matí o tarda lliure de cap de setmana i l'èxit està garantit:
La meva proposta és utilitzar la creativitat fent un dibuix maco amb pintura de paret o esprai que tingueu per casa (si ho feu així, siusplau, utilitzeu protecció). Tot i així, no pinteu directament allà ja que no és bo arriscar-se (només si és amb plantilla). Primer sobre un paper. El resultat pot arribar a quedar així si sou uns artistes :P :


3. Taules velles:
- Si el vostre cas és que teniu una taula vella de fusta o algo així a l'habitació, proveu de fer això (només apta per a "manetes" i emprenedors):
Una bona manera de redecorar-la i per a no haver-la de tirar és enganxant-hi tires de papers per embolicar regals de diferents colors que us hagin sobrat dels nadals passats o d'aniversaris. Per a fer això, necessiteu tan sols pega de fuster, el paper i saber retallar bé :)


Ànims!! :D

---





7 comentaris:

  1. Ja ho faré, semblen xules les idees per decorar l'habitació!!

    ResponElimina
  2. Mola pero...
    Si tens una habitació petita?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona pregunta! Si tens una habitació petita, segur que el consell de pintar la paret aniria molt bé, tot i que no sé si és el que t'agradaria més fer. Encara que, la decisió és teva!! ;)

      Elimina
  3. Holaa!! Molt xules les idees, la que més m'agrada és la de decorar la paret.
    Espero que segueixis publicant coses, perquè aquesta web és súper interessant.
    Pd: una idea!! un dia podries parlar sobre com convinar la roba o algu relacionat amb la moda??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Gràcies pel suport! Intentaré parlar de gran varietat de temes! ;) Ja miraré que puc penjar de moda :))

      Elimina
  4. Bones idees!!! Jo em decoraré l'habitació amb cartells de cinema i música retro, a veure com queda! Això de tenir l'habitació petita...

    En fi, que acabo de descobrir el blog i m'ha semblat interessant. Jo fa poc més d'un mes que n'he començat un de cinema, música, llibres i viatges. Crec que fent clic al meu nom podries accedir-hi, però per si de cas et deixo aquí l'enllaç:

    onrriolsopina.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Gràcies per comentar!
      Jo tinc una habitació bastant gran, i no puc dir molt d'habitacions petites, ja que l'entrada me la va demanar un lector, però em sembla bona idea això dels pòsters ja que personalitzen molt l'espai (jo en tinc bastants). Una altra cosa que jo utilitzo per decorar són retalls de revistes o diaris, amb frases o imatges boniques.

      Ara em passo pel teu blog! :)
      Fins aviat!

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)