dilluns, 25 d’agost del 2014

Wattpad - Imprescindible!

Hola, Cotlers! 

Porto molt de temps sense publicar, ho sé. Però m'he instal.lat al mòbil la app de Blogger i així us tindré més a l'abast! ;)

Avui us volia parlar d'un portal de llibres anomenat Wattpad.

L'any passat anava jo voltant pel Google+... Quan em vaig adonar de que una amiga havia penjat una història a internet. Vaig començar a llegir tots els capítols, però va abandonar la novel·la i jo vaig abandonar el portal.
Fa un mes, aproximadament, una noia em va explicar que estava escrivint un llibre a Wattpad. Jo em vaig posar contenta al recordar i vaig instal·lar-me l'aplicació a la tablet i al mòbil.
Ara porto 10 capítols preparats d'una novel·la i m'he llegit mil històries escrites pels usuaris de Wattpad.

El millor és que pots visitar creacions d'usuaris, però a la vegada també novel·les d'autors coneguts. Es pot votar la història per a que arribi al més alt de les llistes, comentar, o personalitzar la teva llibreria personal online. És molt original i us ho recomano molt!!

Seguiu-me al perfil - Clic aquí - i comenteu o poseu like a les meves creacions! :)
(Tinc bones expectatives).

Una abraçada ben forta!


---




2 comentaris:

  1. Hola! Sóc la Núria i tinc un blog literari on penjo escrits, majoritàriament inspirats en somnis que he tingut (tant desperta com dormint ;) ) m'encantaria que et passessis a fer una ullada, te'n llegissis algun i opinessis! Ara mateix estic escrivint un somni per parts de les aventures d'un noi i una noia profundament enamorats l'un de l'altre i que, gràcies a un estrany poder que encara no entenen, viatgen a través de l'espai. En aquesta ocasió apareixen a Nova York sent Nadal (quin somni lkfvqiwrvqbiv vaig maleir-ho TOT quan vaig despertar). És el somni nº7, de moment he publicat tres capítols, en tinc dos més de preparats.

    I com pots deduir pel títol n'he penjat sis més, de somnis XD

    labibliotecaoblidada.blogspot.com

    Fins aviat i una abraçada! Et segueixo :)

    Núria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa! Vull que sàpigues que el teu blog és una passada!
      Escrius meravellosament i m'encanta com t'expresses! :)
      Recomano a tothom el teu blog!

      Fins aviat i jo tb et segueixo ;)

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)