dijous, 6 de novembre del 2014

Mar i Cel 2014

Hola, Cotlers!

Avui he anat a veure Mar i Cel, una obra de teatre d'Àngel Guimerà, que ha estat adaptada a obra musical.
És espectacular. Us recomano molt anar-ho a veure!!
L'any 1988 van fer la primera versió en musical dirigida per Dagoll Dagom i va ser un èxit, però no tant com va triunfar l'any 2004! Ara, 10 anys després i per celebrar els Dagoll D4g0m anys, la tornen al Teatre Victòria.

La trama és, més o menys, sobre uns pirates musulmans que segresten un petit grup de cristians al seu vaixell. En una escena, la protagonista, Blanca, és ferida i el capità dels pirates, Saïd, la cura.
Quan la noia cristiana es desperta, vol matar a Saïd, ja que ell i els seus companys els han segrestat, però Idsis, el grumet, el desperta just abans de morir.
Bé, doncs que al llarg del musical (no em canso de sentir-los cantar tooota l'estona), els protagonistes s'enamoren mútuament, cosa que no és ben acceptada per la resta de pirates i el grup de cristians.
No us faré l'spoiler final ;)

Pels que ja heu vist Mar i Cel:

- Vau plorar?

- Vau cridar? (Jo sí, i molt).

- Vau enamorar-vos de Saïd (Roger Berruezo, el mateix de "Cop de Rock":)) i aquell de la camisa groga que canta al principi? (*_*)



Comenteu! :D

---


2 comentaris:

  1. El millor musical sense cap dubte
    Jo tirio les tres opcions plorar moltissim, cantar la que mes de tot el teatre i enamorarme.... normal amb akells pirates k estaven pfff...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaj doncs sii! Eren guapíssims! Jo no he arribat a plorar (sóc insensible :'( ), però m'he emocionat i he cridat i vitorejat com boja.
      Està clar, tens raó, segurament un dels millors musicals! :)

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)