dissabte, 7 de febrer del 2015

El meu càsting perfecte per a la nova adaptació de "Grease" *-*

Hola, Cotlers!
Segurament us hauran informat d'aquesta gran novetat: Es farà un remake de la pel·lícula Grease, la primera i única pel moment versió de la qual es va estrenar als cinemes l'any 1978.

Puc ben dir que Grease és una de les meves pel·lícules preferides (segurament perquè de la meva mare també ho és) i m'encanta en tots els sentits. He après moltes de les cançons de memòria!

És per això que, quan la cadena FOX va anunciar fa poc que es duria a terme aquest projecte i jo me'n vaig assabentar, vaig córrer a buscar el cast. Aquí us deixo amb la meva petita recerca :)

Per cert! Hi ha dos personatges assegurats! Em sembla molt bé que la Rizzo sigui la Vanessa Hudgens (com vaig estimar HSM <3) i que el personatge de Sandy l'adopti la Julianne Hough (Footloose, tant la de 1984 com la de 2011, us la recomano un milió de cops *-*). Ara bé... I el Danny perfecte? I el Kenickie? I la Frenchy?

AQUEST ÉS EL MEU CÀSTING IDEAL (T-Birds i Pink Ladies):

- Danny Zuko: Seria genial que en Zachary Alexander David Efron (més conegut com a Zac Efron ^-^), que és el meu graaaan amor platònic, es tornés a plantejar ser el noi protagonista d'aquesta meravella de pel·lícula. S'ho tornés a plantejar perquè al principi volia encarnar aquest mític personatge del cinema musical, creia que era tot un honor que li haguessin ofert el paper, PERÒ PER DESGRÀCIA, al final va dir que NO.


- Kenickie: Potser Dave Franco? No... Hmm... Douglas Booth us sembla una bona opció? Va cantar una cançó molt maca a la pel·lícula "LOL". He trobat una imatge seva on l'han vestit igual que el Kenickie!


- Frenchy: Vaig veure el capítol de Glee en el qual ella fa de Frenchy i vaig pensar: "La Vanessa Lengies és perfecta per al paper". A més, té una retirada a la Didi Conn (l'actriu de la primera versió) d'aquella època!


- Marty: M'imagino l'Ashley Benson com a Marty, i no sé per què! No canta... O potser sí? Ah, sembla que sí que sap cantar! (Això diu la Viquipèdia) [ACTUALITZAT 2016]: KEKE PALMER *-*


- Sonny: En Darren Criss és molt més guapo que l'actor d'aleshores... Però, per a que el càsting s'ompli de bellesa :'), jo l'agafaria com a Sonny! A més, al ser un dels protagonistes de Glee, com la Vanessa Lengies, canta increïblement bé!


- Doody [ACTUALITZAT 2016]: El meu nou marit va ser la PERFECCIÓ com a Doody (i com a tot)!! Has escoltat el seu "Those Magic Changes"? NO?! QUÈ?! ALESHORES, QUÈ FAS LLEGINT EL MEU BLOG?!! OBRE YOUTUBE!!! Vaig estar plorant (MÉS AVIAT CRIDANT) tota la maleïda (O BENEÏDA) pel·li, literalment, PER ELL!!



- Putzie: El T-Bird ros, però bastant lleig, no trobeu? Així que, tot i que no sóc gens fan del Justin Bieber, he d'admetre que és molt guapo i sap cantar! Benvingut al show :)


 - Jan: La Pink Lady més "tonteta" i paper del qual no en trobo actriu. Alguna suggerència? :$



Això és tot per avui! Tant si esteu d'acord o no, deixeu un comentari i parlem!

---





2 comentaris:

  1. Ostres no sabia que farien una nova adaptació de Grease! M'agrada molt l'original, haig de dir que no crec que m'entusiasmi una nova versió... Com en John Travolta i l'Olivia Newton John no hi haurà mai ningú *-*

    Petooons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Núria!
      Has vist "Grease 2"? És la història del nebot de la Sandy! :) Aquesta segona part està bé, però, com tu ben dius, MAI cap nova versió o continuació d'aquesta meravella serà tan bona com ho va ser la primera!

      La qüestió és...: Aviam com els hi queda. ;)

      Fins aviat! \(^-^)/

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)