diumenge, 21 de juny de 2015

Sèries de TV - Scorpion


Nom: Scorpion o </scorpion>

Canal: CBS o FOX Life. A FOX Life: Divendres a les 22.45h.

Sinopsi i història: Scorpion està basada en la vida de Walter O'Brien, una història real. Es considera una mena d'spin-off de NCIS, tot i que no en té res a veure.
En Walter té un CI de 197, el quart CI més alt registrat mai. Einstein el tenia de 160! I per aquest coeficient tan alt, no és capaç de sentir les emocions com nosaltres. Es podria dir que al principi de la sèrie és com un autòmat, però després s'encarinya amb algú, i... Bé, m'encanta.


Quan en Walter era petit, no se sentia comprès. Els seus pares pensaven que era estrany i no li feien massa cas. L'única persona que estava amb ell era la seva germana, que més tard es va posar malalta.


En Walter volia tenir els "planos" de la NASA penjats a la seva habitació (ja sabeu, com quan nosaltres ens volem posar un pòster d'un famós), i va entrar als arxius confidencials i va aconseguir els "planos", una cosa que mai no havia aconseguit fer ningú. Seguretat Nacional el va anar a buscar a casa seva i el volien tancar, però si no hagués estat per l'ajuda de l'Agent Gallo, que va saber comprendre'l des del primer moment, ell podria haver estat enviat a un reformatori o a algun lloc d'aquests.


El temps ha passat i en Walter ja té uns 25 anys. En Cabe Gallo va ser com un pare per a ell. Ara, junt amb tres genis més, ha format un equip, que va decaient poc a poc. Amb l'ajuda d'en Gallo, que torna després de molts anys sense veure en Walter, fan que Scorpion (el grup) pugui protegir el món (resolen crims i tot això). Els qui formen Scorpion són en Sylvester, la calculadora humana, la Happy, la ingeniera prodigi, i en Toby, un doctor llicenciat a Hardvare amb una gran capacitat de la observació. Al primer capítol, la Paige també s'integra a l'equip. Ella no és superdotada però té un fill que ho és, en Ralph.

L'actriu que fa de Paige la podreu reconèixer si heu vist Smash algun cop.
Bé, us recomano moltíssim aquesta sèrie, és una sèrie 10. No us oblideu de comentar si us animeu a seguir-la o ja la coneixíeu!

PD: Avui potser faig doble entrada per celebrar el dia de la música :)
PD 2: #Waige FOREVER!

---Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)