divendres, 30 de gener del 2015

SOLS SÈRIE

Hola Cotlers!
Mala sort per a vosaltres... No estava morta!

Els exàmens de gener em tenen farta... I, com segurament heu notat, no m'arribava la inspiració per una nova publicació :'( A més, m'han encarregat la creació, amb una companya, de la presentació que es passarà als assistents a una obra de teatre escolar, i com a súmmum, he de redactar un article de vàries pàgines per la revista oficial de l'escola (des d'Infantil a Secundària)! No sóc tan responsable, jo! ;-;

Que no saben que també he de mantenir un blog i una novel·la? ;)

--

Aquesta entrada la dedico als actors (i a la vegada alumnes de la mateixa secundària que jo ^-^) de SOLS, una sèrie online a través de YouTube i que m'agrada molt!




Ara fa uns minuts, he estat visualitzant cada capítol de la sèrie de nou, un per un, i tot i que uns estan millor que altres, el meu preferit dels que ja s'han publicat sense cap dubte ha estat el sisè capítol. Bé, el primer de la segona temporada!

LOGOTIP OFICIAL SEGONA TEMPORADA

ARGUMENT:

"Un grup de nois i noies que anaven d'excursió, pateixen un accident (que potser no ho era realment) mentre són a l'autocar, provocant així alguna mort i un gran nombre d'alumnes ferits. Amb els dies, descobriran que estan completament SOLS. Diferents misteris i enrenous envairan les seves vides des d'aleshores". D'acord, aquesta sinopsis me l'he inventada jo :') Tot i així, crec que resumeix molt bé la història i tot el que passa als capítols ja penjats. 

QUIN THRILLER! :O

OPINIÓ SOBRE ELS PERSONATGES:

És graciós veure com no es canvien els noms reals a la sèrie! A més, em sembla increïble la manera d'actuar dels meus companys, ja que alguns (com la Marina, que n'és un exemple clar) han estat capaços de canviar totalment la seva personalitat sense ser actors professionals! Bé, que jo he tingut el privilegi de veure'ls en acció a alguna que altra representació teatral de l'escola, però poder tornar a visualitzar els capítols de la sèrie, fixant-se en els detalls, i no trobar pràcticament alguna que altra llengua travada, penso que és impressionant.
Això sí, vaig riure molt amb el vídeo dedicat especialment a les PÍFIES del capítol 2.



COSES INTERESSANTS A DIR:

El capítol 6 va ser el meu preferit per dues raons:

Els crèdits inicials/ Introducció: Els meus llavis van formar una "O" ben grossa amb els crèdits inicials. Simplement, vaig "flipar". Semblava professional!

- Els efectes especials: Precisament una amant de la ciència ficció, o bé la ficció en general, com ho sóc jo, sap apreciar la qualitat dels efectes especials. Les ferides, la sang... Van ser un element important en aquell capítol i la veritat és que donaven bastant la sensació de ser de veritat. Perquè tot i que es noti que és una sèrie casolana, mai deixa de sorprendre'm tot l'esforç que hi ha dins de cada capítol!

CONCLUSIÓ:

MOLTÍSSIMES FELICITATS per un treball tan bo, nois! M'ha agradat molt escriure aquesta entrada sobre la sèrie!

I, lectors i lectores, no oblideu dedicar una estona a visualitzar la llista de reproducció que he insertat abans, perquè algun dia us en podeu penedir! ;)

---


4 comentaris:

  1. Pel que dius, té bona pinta! M'hi passaré després.

    ResponElimina
  2. sóc un del actors d'aquesta sèrie i t'agraeixo molt que hagis escrit aquest article sobre la nostre sèrie

    ResponElimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)