dimecres, 30 d’abril del 2014

Pel·lícules de Comèdia

Hola, Cotlers!
Tal i com vaig dir l'anterior dia, avui us penjo (per insistència d'una lectora del blog) una entrada amb recomanacions de pel·lícules de comèdia!

Personalment, no sóc gaire de pelis d'aquest tipus, però hi ha algunes que, tan sols per a passar una bona estona, val la pena veure.

En primer lloc, volia destacar les Scary Movies, que segur que tots/es heu vist, però que fan molta gràcia! Encara recordo de l'última vegada que en vaig veure una (fa uns 5 mesos), la d'espants i riallades que provoquen aquestes pel·lícules. Molt recomanables!
Després, hi ha d'aquelles que són una barreja de comèdia amb amor (comèdies amoroses, vaja), i d'aquest apartat us dic que unes de les millors són: "Los Padres de Él", "Los Padres de Ella" i "Ahora los Padres son Ellos". Com que suposo que aquestes sabeu quines són, també sabreu que són molt divertides!
Seguint aquestes principals pel·lícules, hi ha les més simples, tipus: Niños Grandes (aquesta em va agradar i la 2 també!), les típiques pelis d'en Jim Carrey, etc.

Bé, com que en aquest tema no sóc molt especialista, no us puc recomanar molta cosa, però podeu consultar, al 20 minutos, llistes de pel·lícules de comèdia.

Fins la pròxima! :)



PD: Posaré una votació per a triar el nom dels lectors del blog, cosa per la qual podeu comentar i proposar algo. ;D

---

Afegeix la llegenda

4 comentaris:

  1. Hola! La que més m'agrada és "Mentiroso Compulsivo". No em canso de veure-la i també "Como Dios". La de l'Oso Ted no l'he vist però crec que és molt marranada...:-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per comentar! Estic d'acord amb tu :)

      Elimina
    2. Hola! tinc un problema, sóc una mica cagada, i no se si les pel·lícules de Scary Movie fa massa por per mi. Què em recomanes: que la vegi o no??
      Pd: si en veig alguna serà amb les meves amigues perquè jo sola.... :) .
      Ànims amb el blog!!!

      Elimina
    3. Holaa!
      Jo he vist totes les d'Scary Movie (n'hi ha 5). Te les recomano més que res per l'humor! ;) Fa por... Però no exagerada.
      Si les veus amb les amigues (et recomano fer un marató), espero que us ho passeu bé!
      Merci per comentar! :D

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)