divendres, 5 de desembre del 2014

Què fer...? (1)

Hola, Cotlers!

Què fer un dia d'aquells a casa malalt/a quan ja has acabat el que tocava?

Mai no t'has avorrit com una ostra quan estaves constipat/da a caseta i no podies ni sortir? I no t'has preguntat "què puc fer"?
Aquesta entrada entra quan ja has llegit els llibres pendents i no pots anar a la llibreria a comprar un altre, quan després d'escoltar la teva llista de reproducció "Preferits" un milió de vegades te'n canses, quan ja no saps quina pel·lícula posar, quan ja has jugat a tots els videojocs...



1. Sigues creatiu: Si t'agrada la fotografia (les "selfies" no incloses), pots agafar diferents elements de casa teva i intentar fer fotografies com aquelles tan espectaculars del tumblr.

2. Crea un blog: Una bona manera de passar el temps és el que faig jo, un blog, de qualsevol tema, o també pots visitar-ne d'altres que són molt interessants! (teniu uns quants enllaços a la banda dreta)

3. Pensa: Pot semblar molt avorrit des d'un inici, però pensar en les coses de la vida i ser una mica filosòfic no va gens malament per descansar i passar el temps a la vegada. (ALERTA: Jo sóc mooolt filosòfica.)

4. Cuina: Pots fer algun postre, com els que vaig penjar fa temps, o dolços, salats, plats clàssics, combinats... El que et vingui més de gust. Experimenta amb la cuina ja que en un futur probablement et servirà de molt.

5. Escriu o dibuixa: Si t'agrada molt escriure no et pots perdre Wattpad, el millor portal per donar a conèixer els teus escrits (si no vols que te'ls copiïn pots reservar els teus drets a uns ajustaments de l'escrit), o si ets més de llapis i pintura, crea una peça d'art única i meravellosa de les que saps fer!


Doncs aquí s'acaba el post. Si us ha agradat no us perdeu els altres i els que venen! ;)

---


2 comentaris:

  1. Molt bons consells, realment jo sempre faig coses d'aquestes, sobretot les reflexions, que a vegades se'n van massa del tema i m'he de dir a mi mateix que torni a la realitat :"). Una altra idea pot ser redecorar l'habitacio, perque si t'estas passant el dia alla t'acabes avorrint de veure-ho tot igual i t'acaba sortint la vena artística.
    M'encanta el blog! Jo tambe en tinc un i parlem de coses semblants, encara que en el teu dones mes consells i jo dono mes la meva opinio. A partir d'ara el mirare de tant en tant!
    Ens veiem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      M'ha fet gràcia el teu comentari, ja que jo em passo tot el dia pensant al meu món XD. Hi ha vegades, que els meus pares m'han de cridar a l'orella i tot!
      Moltíssimes gràcies per seguir el meu blog, ja em passo pel teu quan pugui! :)

      Elimina

T'ha agradat l'entrada? Sí? No? Comenta! (Això sí, respectant sempre als altres comentaris!)